Menü

Hiperbárikus oxigénkezelés

Hogyan működik a magas nyomású oxigénkamra?

A hiperbár fiziológiája

A magas nyomás hatására a vérplazma képes oxigénnel telítődni. Normál légköri nyomáson azonban a plazma körülbelül 5% oxigént tartalmaz. Tehát, amikor valakit a kamrába helyezünk, és növeljük a nyomást, akkor több oxigént juttatunk a plazmába, hogy a plazma telítődjön. A hiperbárikus kamra használatával a szervezetben nagymértékű oxigénellátottság jön létre, mely lehetővé teszi, hogy több oxigén kerüljön a test minden részébe. Mindennek alapja a fizikai Henry féle gáztörvénye, mely azt mondja ki, hogy minél magasabb a nyomás, annál több gáz oldódik bele a folyadékba. Ebben az esetben a gáz a 90-95%-os oxigén. A kezeléseknek köszönhetően a szövetekbe olyan helyekre is eljut az oxigén, ahol addig érszűkület / elhalás miatt oxigénhiányos állapot állt fenn, pl. szívbe, agyba, vesébe, porcokba, és a szembe is, javítva ezen szervek működését és regenerálódását. A többlet
oxigén többlet energiát is biztosít a szervezet számára, amely ott használja fel ahol arra szükség van. A kezelés során javíthatjuk a légzési funkciókat, memóriát, a fizikai és szellemi teljesítmény, stresszes állapotokat, valamint a műtétek utáni állapotokból való lábadozási időszakot felgyorsítja.

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK


Sport, egészség és szépség!

  • Nagy fizikai megerőltetések, edzések és mérkőzések utáni hatékony felépülés
  • A sérülésekből való gyorsabb felépülés
  • Az immunrendszer erősítése és kiegyensúlyozott közérzet
  • Minoségi és jobb alvás
  • A sérült izmok, inak és szalagok hatékonyabb gyógyulása
  • Csonttörés gyógyulásának elősegítése
  • Aszervezet méregtelenítése
  • A memória és a koncentráció javítása
  • Anti-aging
  • Beauty & Wellnes
  • A vércukorszint szabályozása
Emberi Erőforrások Minisztériuma


GOOGLE TÉRKÉP
TOVÁBB A KAPCSOLATOK MENÜBE

Dr. Hepp Ferenc Rehabilitációs és Regenerációs Központ

Telefon: +36 30 894 1637
E-mail: rehab@ratgeberakademia.hu

Levelezési cím: 7632, Pécs, Megyeri út 74.

Adatkezelési tájékoztató | Cookie (süti) tájékoztató | Süti beállítások

© 2024 Minden jog fenntartva!